вторник, 15 септември 2009 г.

Тролчета - мамини сладки!


Такааам... в последно време са на мода вампирите, после вълците и върколаците, а в моя град - троловете! Никнат като гъби... не ги виждаш и се спъваш в тях и после проклинаш деня, в който си се спънал в тях и си ги видял... за да не ви отекчавам повече по-добре си спестете поста, а аз ще продължа... ще са въпроси и отговорите им:

* Защо проклинаш трола?
Стига бе, ти гъбаркаш ли се с мене нещо? Аз трябва да ги проклинам, че въобще съм ги видяла на слънце..въх ..шъ сънувам цял живот кошмари!

* Защо като се заговори за тях и някак ти става лошо?
- Ми умира всякаква муза и прочие и прочие...

* Останала ти е храна за хвърляне? Какво да направиш:
Викаш на гости Педи и Треви... абе и Педи само ви е достатъчна...и вече няма да имате този проблем (ако сте забравили кой - развалената храна...)

Нямате вкъщи олио? И за това сме помислили:
- Врътвате един телефон и троловете дофтасват и просто ги помолето от чкосата им да изтискат малко и за вас... (като имаш нещо - споделяй го!)

Вървите си по улицата.. и пеква слънце. Ама нещо суупер гадно такова и ви дразни чак... и се дразните, че не сте си взели очилата? :
- Спокойно де... не се дразнете толкоз. И за това имаме отговор и той е явлението - Трол застанал пред вас и отново забравил да си затвори устата (ма той въобще може ли?!?) и от там се подава един зъб - златен та от него се отразявате!

*
Приисква ви се да ударите трол с тухла в лицето (многократно) като ви заговори?
- Не се косете хора! Трола сам пада с лице върху тухлата по няколко пъти на ден!

Защо троловете се радват на 15ти септември, че почва училище?
wtf?!? Ама и такива ли има, дет се кефат? Човече тия не са в ред... ма все пак, защото някой ще им обръща внимание - ще трябва да ги избутват през вратити, че те сами не могат!

Тва вече излезе извън контрол и май писва а?

Наръчник: Как да излезеш на първа среща с трол?

Човече ма такъв съществува ли въобще, дето ще излезе с тях? А да освен друг трол та да си прават компания (единия като се заглави във врата другия да го пута и втория да последва съдбата на първия и така докато на някой не му писне да ги гледа...).

Първо: 
Ако все пак успеете, не излизайте от вас, че тия същества само ви дебнат ей! Но все пак ако нямате друг шанс и живеете на високо... вземете си щипка за нос!
Второ: Вече ви съжалявам! Как не успяхте да се измъкнете?!? До сега всички успяха - все пак троловете са тъпи! Както и да е... вие сте карък! От големите!!! Тръгвате по улицата и всички ви гледат като мъртвец...е добре де - пулят ви се на среща и адски ви съчувстват! Защо да му се невиди вие точно сте най-големия карък в Млечния път? 
Трето: 100% трола ще ви предложи да се изрусите и за да ви убеди ще даде за пример косата си (пак ли забравихте? ма моляяя ви се сега... внимавайте! историята с олиото ? сетихте ли се вече?) - Отказвайте категорично!
Четвърто: Толкова ли не можете да им покажете една тяхна снимка и да и се пулят 2 часа за да се приберете благополучно? А да, вярно! Те не излизат на снимки, по простата причина, че фотото се чупи и става на прах като от магическата пръчка на Потърчо хаха.
Пето: Цапардосайте трола с тухла в лицето и се изпарявайте от обсега му! Той ще продължи да се чуди как тухлата от пещерата им (хохо пещера и тухла..абе страшна съм просто...) се е озовала пак върху лицето им. Да, точно така тва там разкривеното!



0 коментара:

Публикуване на коментар

 

:) ::: Peace ☮ Love ♥ Twilight = ♪♫ღ☻♥αℓωαуѕ нαρρу♥♪♫ღ☻ © 2008. Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner